Het Veerkwartier | culturele buitenplek

OP ONZE AGENDA

Broodjes bakken op echt vuur !

24.1.2020

Op zaterdag 25 januari tussen 15 en 17 uur kunnen er broodjes gebakken worden bij Het Veerkwartier. Het enige wat jij hoeft te doen is een bolletje deeg bestellen bij het vuur voor €4,00 en dan zorgen wij dat het vuur blijft branden.

AANVANG 15 UUR

DEEG MET SMEERSELS 4 EURO

De Tuinkamer van Jaap | Efraim De Nijs Latuheru Invites

29.1.2020

Laten we er niet omheen draaien, Efraim is een van de beste drummers van Nederland. We kennen hem uiteraard als de drummer van Rilan & the Bombardiers en Bo Saris maar daarnaast kom je hem ook regelmatig tegen bij Nona, Glennis Grace, Lil Kleine en Xander de Buisonjé. Kom in de Tuinkamer van Jaap een hapje met hem eten en vraag hem waarom hij op dit moment de meest trotse vader van het land is!

AANVANG ETEN: 18 UUR

AANVANG MUZIEK: 20 UUR

TOEGANG: 5 EURO INCL DAGHAP 15 EURO

Live op Zondag I Buskin' Belters

1.2.2020

De gezworen broeders Eddie en Gary Belter spelen met slechts gitaar en contrabas folkabilly versies van
hun favoriete sixtiesliedjes.

AANVANG 16 UUR
 

TOEGANG: GRATIS

Racletten bij Het Veerkwartier

6.2.2020

RACLETTEN?
In de middeleeuwse geschriften werd raclette genoemd als een bijzonder voedzame maaltijd, die voornamelijk door boeren uit het bergachtige deel van Zwitserland werd gegeten. Traditioneel word de kaas onder vuur gesmolten en geserveerd met aardappels en gedroogde vleeswaren.

AANVANG: 18 UUR

RACLETTEN: 32.50 EURO

Live op zondag | Dan German

8.2.2020

Dan German is an Americana singer-songwriter originally from London, UK. He has played shows in N.America and Europe, supporting such notable artists as Scott Kelly (Neurosis) and Peter Katz (Juno & Canadian Folk Music Award Nominee).

 

AANVANG 16 UUR

TOEGANG GRATIS

Live op zondag | Bart van Schoonhoven

15.2.2020

In een ongedwongen sfeer van huiskamerconcerten en kleinschalige festivals probeer ik met mijn solo-programma 'Songs That Linger' aan de hand van folk/pop-liedjes bij het publiek herinneringen op te roepen, maar ook een tijdsbeeld.

 

AANVANG 16 UUR

TOEGANG GRATIS

1 / 1

Please reload