Workshop Natuurfotografie | hetveerkwartier

WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

Heb je onlangs een mooie spiegelreflexcamera gekocht en wil je van de automaat-stand af om nog mooiere foto's te maken? Wil je na je vakantie eindelijk eens met een mooie serie foto's thuiskomen? Kan ik nog meer met mijn mobiele telefoon doen dan alleen bellen en whatsappen. Heb je altijd al een keer willen rondbaggeren in de natuur van Haarlem? Is het je droom dat je werk ooit eens op een expositie komt te hangen? Heb je altijd al willen weten hoe dat ene vogeltje heet die je 's ochtends hoort fluiten of hoeveel kilometers de Lepelaars hebben gevlogen om neer te strijken bij de Veerplas? Jaap Kroon Fotografie organiseert speciaal voor jou de Workshop Natuurfotografie voor Dummies. 

VOOR WIE IS DE WORKSHOP
Deze workshop is speciaal bedoeld voor iedereen die interesse heeft in natuurfotografie en fotografie in het algemeen, zowel beginners als de enthousiaste amateurs. Goed leren kijken en het samenstellen van de compositie is de rode draad door deze dag. De workshop is geschikt voor alles soorten fotocamera's.

WAT KRIJG JE
Begeleiding van 1 professionele fotograaf. Op 9 juni ook onder begeleiding van vogelaar Lars Buckx. We starten de ochtend met wat theorie. Hooguit een uur. Aan de hand van wat praktijkvoorbeelden wordt eenvoudig uitgelegd hoe je een foto beter kunt maken. Tips en trucs. Vervolgens gaan we met zijn allen naar buiten en gaat iedereen actief aan de slag. Lunchen doen we onderweg. En er is een gezamenlijke afsluiting. De door jullie gemaakte foto's worden door ons beoordeeld, geselecteerd en worden tentoongesteld in Het Veerkwartier.

WAT KOST HET
Deelname: € 75,-
Dit is inclusief een koffie/thee en exclusief lunchpakket. Een lunchpakket kun je eventueel mee bestellen voor € 15,-

Aan het eind van de workshop is er live muziek (gratis).

JAAP FOTOGRAFIE
Jaap Kroon is fotograaf met een grote passie voor de natuur en de muzikale kant van Haarlem. Hij is autodidact en heeft het fotograferen 6 jaar geleden ontdekt. Kijk voor meer informatie en portfolio op http://jaapkroon.nl/

RESERVEREN
De workshop begint om 10.00 uur in Het Veerkwartier en is om 16.00 uur afgelopen. Jouw plekje reserveren? Geef je dan op via info@jaapkroon.nl Vermeld je persoonlijke gegevens en ook of je een lunch wenst. Bellen mag ook op 06-42727741.